GOTT NYTT ÅR!!!

Ja nu är det bara några timmar kvar på 2009. Det känns som de inte va så länge sen man stod och firade in 2000- talet. Sjukt att det är 10 år sen.

I morgon kommer Jennifer och Tim över på middag, sen får vi se hur kvällen artar sig.

Nu ska jag och Matte åka och handla lite sen blir det röjning av julpynnt.

Gott nytt år!!

Varför??

När jag får frågan, vad önskar du dig?? Får jag aldrig fram en enda liten grej jag vill ha eller behöver. Det är precis som att jag har allt jag önskar och allt är perfekt men nu när julen är över är det klart jag kommer på massa saker jag vill ha!


Jag funderar på att införskaffa mig en sån här i veckan, 375 kr på Net on Net. Inte så farligt.
Jag vill verkligen ha lite volym ihåret men det känns som hur mycket jag än tupperar eller sprayar håret så e de lika plått ändå en timma senare. Jag tror det här kan vara min räddning till Nyår :)

Ska försöka komma förbi IKEA någon dag i veckan också och köpa en helkropps spegel och eventuellt en brödförvarning. Jag och Matte fick ett pressentkort på IKEA så då kan man ju passa på ;)

Igår fick jag mitt hår fixat så nu är jag jätte blondiii ... Skönt att få det gjort innan nyår, hoppas jag får naglarna gjorda idag också :) 

3 dagars arbete innan nästa ledighet ...

Det känns så grymt skönt att efter den här underbara ledigheten bara jobba 3 dagar och sen vara ledig igen :)

Så vad har man gjort under ledigheten, ätit julmat lite mer julmat och så ... ätit lite julmat. Usch va trött man blir på julmaten efter en stund. I veckan får det nog bli lite pasta och mat som inte påminner om julmat...

Julafton vart en riktigt trevlig dag, vi åkte mellan Mattes släckt och min släckt och det gjorde dagen lite mer händelserik än det sensate åren. Många fina klappar, hudvårds produkter, en morgonrock, 2 tröjor, pressentkort på HM, Newyorker, Gina och Ikea, kokbok ( som jag tyvärr redan hade ), rosa tärningar till bilen från min söta bror, pengar och lite annat smått och gott...

På juldagen var vi ute, sjukt mycket folk och något att försöka komma ihåg till nästa år så man inte gör om samma sak igen! På Annandagen var jag självklart ute på Mellandagsrean. Hittade inte så mycket, 2 tröjor men det var bättre än ingenting...

Idag ska jag fixa mina naglar in för nyår och i morgon ska jag slinga och klippa håret, nice värre :)

RSS 2.0