Toppen helg :)

Den här helgen har varit riktigt bra, det känns som jag  verkligen tagit vara på helgen. För en gång skull sa den inte bara poff.

Fredagen vart en trevlig kväll med bowling och utgång.. Det var länge sen jag var ute så det var kul att bryta vardagen.

Dom har byggt en hungård precis där jag bor, ibland har man tur!
Vädret var helt underbart i lördags så då passade vi på att vara ute. Vi var i hundgården i ungefär 1 timma och fikade och umgicks med några vänner som också har hundar. Uppskattas verkligen från våra fyrbenta vänner :) Sen var vi en sväng på IKEA och köpte lite små saker till lägenheten, 2 st fönsterlampor ( med röda lampskärmar, fint till julen), 1 "hylllist" (en tunn hylla) som vi även köpte 4 st ljuslyktor till. Det gjorde jätte mycket och vart jätte fint hemma.

Lördagskvällen spenderade vi i stan över en trevlig middag, det vart en plankstek, grymt :)

Man märker verkligen att helgen blir längre när man gör saker och inte bara är hemma och pysslar.


 

Julbord på Ulriksdals värdshus, trevligt värre!!

God morgon Torsdag!!

Jag har glömt min mobiltelefon hemma idag, jätte jobbigt och jätte tråkigt. Jag som hade tänkt fota julbordet.. Men men, jag får hålla det för mig själv.

Julbord i dag, känns lite tidigt men det ska bli super gott. Jag har aldrig varit på Ulriksdals Julbord förut men jag har hört att det ska vara väldigt fräscht och inte allt för mäktigt, vi får se.Godmorgon!!

Hallåå mina vänner!!

Jag har sovit jätte dåligt inatt, men är förvånadsvis piggare än vanligt. Det är konstigt de där, ibland går man och lägger sig tidigt för man vill vara pigg dagen efter men många gånger känns det som att effekten blir motsatt. Jätte lustigt tycker jag...

Igår bakade jag en äppelpaj, det vart gott men äpplena vart inte riktigt mjuka. Måste köpa andra äpplen nästa gång (lite mjöligare). Så mysigt att bo ensam, man kan göra vad man vill när man vill.. Myyssss

Det är en timma kvar till lunch, jag längtar...Jag har matlåda med stuvade makaroner och korv, mumms...

Imorgon ska jag på årets första julbord, ska bli riktigt gott köttbullar och prinskorv, sill och massa gott :)
 
RSS 2.0