Paket!!

Nu ska vi lära oss dricka vin och käka ost älskling!!Idag låg det ett paket i jobbets brevlåda, presonligen till mig. Blir man nyfiken eller?? JA!! Jag trodde faktiskt inte vi skulle få våran upplevelse från Lugna Favoriter för jag hade inte lämnat någon adress och jag hade inte fått något mail, men se på f**. Där kom de som gubben i lådan :)

Vi får gå in och boka det själva på http://liveit.se.
Vi får se när de blir av..

23 Dagar kvar!!

Jag insåg precis att om 23 dagar får jag nyckeln till mitt nya hem. Man kan inte förstå att man faktiskt ska flytta hemifrån och man kan absolut inte förstå hur man ska få pengarna att räcka till, men det är ett annat kapitel.

Jag får tillträde 23:e men då planerar Micke Målare att ta entré så själva inflytten planeras helgen efter. ÅÅÅ, va jag längtar!!

Kanske börjar bli dags att bestämma sig för en färg eller tapet på de väggar som jag är osäker på. Hmm..

Sen måste jag bara få skriva av mig lite även om de e helt ointressant för er andra att läsa, så ni kan hoppa söver de här sista raderna :)


Mitt problem med urinvägsinfektioner kommer nog aldrig hitta sitt slut. Igår hade jag en tid bokad på närakuten för att ta ett Urinprov. Men, de var negativt. Jag hade alltså ingen UVI, trodde dom ja...

Det är inte första gången dom säger så och sen några dagar senare ringer dom upp och säger
- Nämen, vi hittade bakterier i odlingen så du kan åka och hämta ut medecin på apoteket. 
- NÄHÄÄ, va förvånad jag blir ( eller inte)..

Till och med min sticka hemma blir knallrosa och nästan börjar skricka urinvägsinfektion (av morgon urin), men ändå ser dom inget på Närakuten. Har dom aldrig funderat på att ta ett blodprov istället. De e väl inte konstigt att urinen som har legat i en halvtimma i blåsan inte visar utslag. Och kan man inte få lite hjälp, när man har haft UVI ett 30 tal gånger på några år kanske någon ska reagera. Kanske skriva ut något förebyggande eller så??

Men nää!!

Tack så J**** mycket för hjälpen!!

// En smått irriterad Sofie
RSS 2.0