Hästgård i FrötunaHuvudbyggnadTänk att sitta här med ett glas vitt och njuta av solnedgången. Inte helt fel..Kök


MatsalSalongBadrum 1Stora stallhusetMatsal i stora stalletKonferensrum i stora stalletLilla stallhusetPrivata stalletMaskinhusetPersonalbostad 1Personalbostad 2Personalbostad 3Hagarna

Bostadstyp: Gård

Boarea: 322 kvm

Tomtarea: 52 ha

Utgångspris: 20 000 000 kr

Länk för mer information

Drömhuset

Jag har gjort en ny kategori i min blogg som jag döpt till drömhuset.

Jag tycker det är kul att sitta och titta på riktigt fina bostäder. Det gör mig inspirerad till att lyckas i livet och kämpa! En dag vill jag bo i en maffig villa med min familj och jag vet att jag kan lyckas med det bara man ger sig f** på det!

Här kommer jag att lägga ut sånna bostäder som faller mig i smaken. Ibland kan jag sitta och titta på andras hem på tex. hemnet för att plocka upp inspration till inredning hemma hos mig själv.

Hoppas ni också tycker denna kategori är intressant!

Här har ni tidigare inlägg jag gjort i som hör till denna kategori.

http://sofiechilds.blogg.se/2011/july/man-maste-fa-dromma-sig-bort.html

http://sofiechilds.blogg.se/2011/july/dromhuset.html

Tandläkarbesök!

Förra veckan var jag hos tandläkaren och jag hade inga hål men däremot lite tandsten, så idag var jag där igen och tog bort tandstenen.

Jag var jätte nervös när jag kom dit!!

Jag har nog gjort bland det värsta du kan göra hos tandläkaren med tanke på mina 2 utslagna tänder men jag är alltid nervös när jag kommer dit endå endå. Jätte många jag pratat med om tandsten har dessutom skrämt upp mig och jag har hört att det är värre att ta bort tandsten än att borra ( har aldrig borra så vet och andra sidan inte hur det känns ) men det gick hur bra som helst.

Jag fick lite bedövningssalva på tandköttet och jag tyckte knappt att det kändes, det var på vissa ställen som det kändes lite men det var inget att grina över ;)

Skönt nu har man provat på det också så om jag åker på den nitlotten igen så vet jag vad jag har att vänta mig.

Jag går hos tandläkaren på Emaljkliniken i Kallhäl, dom är jätte duktiga! Rekommenderas starkt!


RSS 2.0