Fredag igen då!

Om 7 timmar avslutar jag min arbetsdag och har ännu en veckas semester framför mig. En vecka utan planer, jag hoppas på att solen står på min sida den kommande veckan så jag kan få bli lite brun.

Vad har ni gjort på semestern? Jag skulle verkligen behöva lite förslag på saker att göra, min fantasi är inte den bästa. Vi kanske ska låna Mattes föräldrars land någon dag nästa vecka, spela lite kubb och åka lite båt. Låter väl mysigt?

I morgon ( lördag ) är det i varje fall kräftskiva hos Therese. Då blir det snappsvisor, trevligt sällskap och förhoppningsvis en riktigt trevlig kväll.Måste skriva av mig lite!

Matte börjar plugga i Västerås om en månad! Han startar ett helt nytt liv och planerar att flytta dit.

Jag känner mig helt tom!

Vi har varit tillsammans i snart 3 år och bott ihop i snart 2 år. Nu ska vi gå in i ett nytt kapitel och eventuellt bo ifrån varndra. Jag kan inte beskriva hur det känns.

Att inte få vakna eller somna brevid den man älskar, att komma hem till en tom lägenhet varje dag. Det skrämmer mig. Jag hoppas att vår kärlek är så stark så vi klarar av alla prövningar på vägen.

Vi måste klara av alla prövningar på vägen för jag vill inte leva mitt liv utan dig älskling!Sitter på balkongen och dricker en is kaff...

img_3345 (MMS)

Sitter på balkongen och dricker en is kaffe! Njuter av sista dagens ledighet. Jag jobbar i morgon och på fredag, sen är jag ledig nästa vecka igen. Hoppas på bättre väder, jag vill sola!!

RSS 2.0