Fan!

Nu verkar det som att Matte fått min magsjuka som jag hade :(

Han ligger hemma i soffan och känner sig jätte seg, är dålig i magen och mår lite illa.. Fan!!

Någon som känner för en sängkompis i natt? Mamma? Therese? Och då syftar jag inte på honom utan på mig som inte kommer sova en blund om jag ska sova hemma.

Förhoppningsvis går det över för honom lika fort som det gjorde för mig, jag var egentligen bara dålig i en dag..

Krya på dig Pubear !! :D

Torsdag??

Med tanke på att jag var hemma från jobbet Måndag + Tisdag känns det verkligen inte som torsdag idag. Grymt skönt dock!! :D

Solen lyser utanför fönstret, har däremot varit väldigt kallt på mornarna den här veckan. En fågel viskade i mitt öra att det officiellt skulle bli vår nästa vecka. Hoppas verkligen att det ligger någon sanning i de. 

Till helgen läste jag på SMHI att det skulle bli upp till 14-15 grader, underbart! På lördag ska jag och Annie träffa Ida, tjejen som ligger bakom bloggen och webbtidningen http://adaras.se. Hon ska intervjua oss med anledning av In The Light och så ska hon få ett smakprov på både vår fotokurs och vår modellkurs. Det ska bli kul at träffa henne, hon verkar vara en väldigt driven tjej =)

Jag ska bjuda på en liten bild från Sälen, det här var uppe i toppstugan i Lindvallen. Befor eller afterski välj själva ;)Köttfärssås och spaggetti, ett glas kola & en rosa panter. kan det bli mycket bättre ;)

RSS 2.0