Hundkurs, en annan dag..

Slutar snart, jobba bara 28 minuter till. Så vad gör man i eftermiddag??

Jo, jag skulle gått på en Valp kurs klockan 17:30 och därefter en ung hundkurs 19:00 men jag får hoppa det idag för planerna vart ändrade. Det får bli hundkurs på onsdag istället.

Så vad har jag för hundar då? Sunnie, en 5 månaders Blandras valp, hon ser ut som en Golden retreiver men är egentligen en vild blandning. Hon har en skvätt av både Labbe, Flate coat och lite lite new foundland och självklart Golden retreiver. Det var faktiskt lite lustigt för både hennes mamma och pappa och alla hennes 8 syskon var helsvarta. Hon var speciell redan från början och hon kommer alltid var speciell för mig. Det är min första egna hund, hon var efter längtad. 

  


Nellie, min pojkväns hund. Också en blandras, hon är 2,5 år idag och är en blandning på Border collie, Lapsk vallhund, Labbe och lite Schäffer.

De e mina tjejer, dom är raka motsatserna till varandra. Sunnie är en lugn tjej och väldigt social. Nellie är alltid uppe i varv och ska hon vila går hon helst och lägger sig för sig själv under sängen eller i duschen, där hon får vara ifred. Nellie har bara en sak i huvudet, det är en rund sak, BOLL!!

Jag och min pojkvän har precis börjat spåra med Nellie för att hon ska få lite hjärngympa, hon är jätte duktig och de kommer ni få läsa mer om.

Trevlig kväll!!


RSS 2.0